Funkció fejlesztés – 20160126

Árképzés alapja

Alapértelmezetten a termékek eladási ára a Listaár mezőben rögzített nettó ár. Minden kedvezmény (alap, termékcsoport, termék, kategória, mennyiségi, akciós) alapjául ez az ár szolgál. A vevőtáblázat beállítások lapon a továbbiakban lehetőség van az árképzés alapjául a minimálár 1, illetve minimálár 2. árakat is megjelölni. Ezek kiválasztása után értékesítéskor a rendszer a kiválasztott ároszlopot tekinti a továbbiakban listaárnak az adott vevőnél.

Árképzés alapja beállítás

dev_20160119_aralap Vevőtáblázat – Beállítások lap

Csomagolási egység értékesítés

Termékekhez rögzített csomagolási egység vonalkód alapján történő értékesítés továbbfejlesztése.

Csomagolás vonalkód

dev_20160119_csomkiad

Bevételezési felár

Az eddigi szállítási és egyéb költség a bekerülési árat a bevételezésre kerülő tételeken (későbbiekben bejövő számla) arányosan elosztva számítja a szállítói árhoz képest. A termékek bekerülési ára a beszerzési/szállítói árból képződik a vám, illeték, szállítási költség és egyéb költségekkel megnövelve azt. A továbbiakban felár is megadható, mely egy százalékos érték. Az értéke lehet negatív is, ebben az esetben engedménynek tekinthető. A bekerülési árat növeli, illetve csökkenti.

Felár kalkuláció

dev_20160119_felar

Leltár – kereső

A részletes és összetett termékkereső a továbbiakban a leltár funkciónál is elérhető.

Leltári termékkereső

dev_20160119_leltarkereso

Bolti értékesítő rendszer

Vonalkódos/érintőképernyős értékesítési felület kisboltoknak, közérteknek, áruházaknak, illetve minden kiskereskedelmi üzletnek.

Pénztárgép kezelés, nyugtaadás…

Részletek

Érintőképernyős értékesítés

dev_erinto2

 

scrolltop