Egyedi termék fejlesztések, előnyök?


A Stock2000 programcsalád egyik nagy előnye az egyedi termékfejlesztési lehetőség.
A kereskedelmi és számlázó rendszerek kínálata meglehetősen bőséges, sok megvásárolható termék alkalmas minden szükséges feladat elvégzéséhez. Azonban az esetek többségében a felhasználónak kell hozzáigazodni egyes funkciókhoz.

Az egyedi termék fejlesztésekkel egy olyan program környezet alakítható ki, ami pontosan megfelel minden egyes felhasználó, minden egyes igényének.

A műveletek, funkciók, kezelés, vagy speciális, a felhasználó tevékenységéhez pontosan igazodó szoftver módosításokkal, funkciók tovább, vagy hozzáfejlesztésével egy valóban saját rendszerhez lehet jutni.

Több olyan program modul is szerepel kínálatunkban, mely kifejezetten egyéni beállításokat igényel.

Ilyen például a Szerviz - munkalap modul, ahol általánosan nem lehet egy olyan rendszert fejleszteni, ami minden igényt kielégít.
Szinte minden esetben szükséges további adatokkal, funkciókkal bővíteni a rendszert, vagy kihagyni olyan meglévő komponenseket, melyek nem szükségesek, meglétük zavaró és felesleges.
Szerviz tevékenységre, javítási, felújítási, szerelési munkákra nem lehet egy általános sablont ráerőltetni. Ilyen esetekben mindig helyszíni felméréssel, vagy egyéb egyeztetés során mérjük fel a pontos igényeket.

A nyomtatványok egyedi testreszabásával teljesen egyedi nyomtatási képek hozhatók létre. Hozzáférhető egy komplett nyomtatványszerkesztő alklamazás (bizonyos verziók tartalmazzák is), de annak kezelésével nem biztos, hogy a felhasználó szeretne foglalkozni.
Szükséges lehet új, speciális nyomtatványok elkészítésére is, amit rövid határidővel vállalunk.

A Stock2000 termékek megrendelésre bővíthetők olyan funkciókkal, feladatokkal is, melyek nem szerepelnek kínálatunkban.

Egyedi fejlesztések feltétele
Az egyedi fejlesztések feltétele az érvényes termékverzió. Régi, lejárt verziójú rendszereken nem tudunk fejlesztéseket végrehajtani, a programot először frissíteni kell.
Havidíjas ügyfeleink minden esetben hozzáférhetnek a legújabb program frissítésekhez, és a fejlesztések költségei is kedvezőbbek.

Egyedi termékfejlesztéssel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.

2016-09-26 03:41 STOCK2000HU

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.