Szerviz, munkalapok kezelése


A szerviz és munkalapok program modul lehetővé teszi szervizelési, javítási folyamatok teljes kezelését, követését.
A modul alkalmas javítási, felújítási, gyártási műveletek nyilvántartására, tetszőleges szerviz munkafolyamatok vezetésére.
A szerviz és munkalap modul integrálható a megrendelés, árajánlat, számlázás és gyártási funkciókkal.
A szerviz munkalapon rögzíthetők a felhasznált, vagy gyártott alkatrészek, munkafolyamatok, munkadíjak. Ezek külön összesíthetők és a nyomtatványokon is külön megjeleníthetők.

Teljesen elkülönített dolgozói munkafolyamatok kezelésére alkalmas kezelőfelülettel, vonalkódok kezelésével felszerelt funkció.

A felhasznált alkatrészek, a szervizelés, vagy egyéb munkák munkafolyamatainak mérése, a gyártás vagy javítás során elvégzett munkaórák beszámítása az elkészült alkatrészek bekerülési költségébe átlátható képet ad a valós költségekről.

A ráfordított munkaidők összegzése munkafolyamatonként, illetve dolgozónként ellenőrízhető kimutatást nyújt az eladási ár kalkulációjához.

Az egyes munkafolyamatok előre definiálhatók egy táblázatban, ahol a munkafolyamatokhoz dolgozók is hozzárendelhetők.

A dolgozói munkavégzés indítása és befejezése vonalkód beolvasással is történhet, elkerülve a billentyűzet használatot és az abból eredő tévedéseket.

Szerviz munkalap vonalkód

A szerviz - munkalap modul is rendelkezik dokumentum kezelő rendszerrel. A dokumentum kezelő segítségével a megbízási szerződéstől a teljesítés igazolásig követhetők a folyamatok.
A dokumentumok lekérdezhetők a munkalapokon is, de az abból készült árajánlatok, megrendelések és számlák is öröklik a csatolmányokat. Így a folyamat bármely részénél visszakereshetők a szükséges információk.

A szerviz modul tetszőleges számú raktár kezelésére is képes, így elkülöníthetők az alkatrész raktárak, késztermék raktárak, illetve az értékesítési raktárak.

A szerviz tevékenység a legtöbb esetben egyedi adatok bevitelét, egyedi folyamatokat igényel, így a modult minden esetben a felhasználó igényei szerint módosítva és testre szabva integráljuk a rendszerbe.

A szerviz munkalap modul számos ügyfélnél fut a legkülönbözőbb beállításokkal, néhány példa:

  • számítógép szerviz
  • lengéscsillapító felújítás, gyártás
  • kis és nagygép szerviz
  • motor- és autószerviz
  • kis és erősáramú alkatrész, berendezés szerviz
    ...

Szerviz - munkalap modul

Szerviz szoftver

 

2016-12-01 11:46 STOCK2000HU

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.