Vonalkódok kezelése.


A Stock2000 kereskedelmi rendszer többféle vonalkód nyilvántartását is támogatja.

  • termék gyári vonalkód,
  • gyári vonalkód nélküli termékek saját készítésű vonalkódja,
  • gyártási szám vonalkód,
  • akciós vonalkód,
  • leértékelt ár vonalkód,
  • többféle csomagolási egység vonalkód (karton, rekesz, csomag, stb ...),
  • polc vonalkód,
    stb ...

A vonalkódok hozzárendelhetők a termékekhez a termék adatlapon. Ehhez az adatlapon a "Vonalkódok" lapfülre kell váltani.

Értékesítés vonalkódok leolvasásával.

Minden értékesítési felületen, legyen az a normál, vagy a bolti gyorseladás modul, lehetőség van a termékek kiadására vonalkód leolvasással is.

Az értékesítés során akár a normál, akár az akciós, vagy leértékelt vonalkód kerül beolvasásra, a megfelelő termék és a megfelelő ár szerint tözténik az árufelvétel.

Csomagolási vonalkódok leolvasása esetén pedig a mennyiség is adott, az rögzítve lett a csomagolási egységeknél. Ebben az esetben érvényesülhetnek a mennyiségi kedvezmények is.

Raktári árukiadás.

Olyan üzletek esetén, ahol a raktári árukiadás a számlázástól elkülönített tevékenység, a termékek kiadása a raktári előkészítés lista alapján vonalkód leolvasással is végezhető.
A termékek vonalkódja és gyártási száma is szkennelhető, így a manuális felvétellel szemben a tévedések lehetősége a minimálisra csökken.

Garanciakezelés.

A beérkező garanciális, illetve javításra behozott termékeket vonalkóddal azonosítva lehet a legegyszerűbben beazonosítani és felvenni garanciakezelésre.
Ezzel a megoldással nem csak gyors, de pontos is a felvétel, kizárja az elütés lehetőségét. A felvett termékről azonnal kiderül, hogy mikor és ki vásárolta, érvényes-e még a garancia, stb ...

Vonalkódok előállítása, nyomtatása.

A legkülönbözőbb vonalkód címkék előállítására többféle lehetőség is adott. Speciális, egyedi címke előállításához segítséget nyújtunk és elkészítjük a szükséges címke sablont.

A címkék adattartalma a vonalkód mellet többféle lehet, igénytől és funkcióktól függően.

Például bevételezés esetén szükséges lehet a bejövő bizonylat címkére nyomtatása is. Polc címkék esetén cikkszám, raktári elhelyezés feltüntetése is igény lehet a vonalkód etiketten.

Adatgyűjtő vonalkód olvasó eszközök használata.

Adatgyűjtős vonalkódolvasó eszközök használata esetén az összegyűjtött vonalkódokat az eszköz dokkolóhoz csatlakozátatása után, a program beírja a megfelelő adatbázisba.
Árukiadás, leltározás, bevételezés esetén párhuzamosan több eszközzel is lehet dolgozni, majd azokat csatlakoztatva megtörténik az adatok szinkronizációja.

Online adatgyűjtő eszközök használata.

Olyan adatgyűjtős eszközök esetén, melyek képesek a számítógép hálózathoz csatlakozni, lehetőség nyílik az online adatbázis kapcsolatra.
Online vonalkódolvasó eszköz

Leltározás, bevételezés online:

Online leltár

Online bevételezés

A helyi hálózathoz csatlakozva az eszközön indítható program modul, mely a leltározást, áru bevételezést teszi lehetővé.
Ellentétben a dokkolós csatlakozással, az adatok közvetlenül a leltár adatbázisba kerülnek leolvasás és mennyiség bevitel után.

Az online kapcsolatnak köszönhetően a nyilvántartás szerinti leltári mennyiségek is láthatók az eszköz kijelzőjén.

Vonalkód eszközök forgalmazásával nem foglalkozunk, de azokat beszerezzük és be is üzemeljük.

Vonalkód eszközök - részletek.

2016-11-02 11:11 STOCK2000HU

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.